Elképesztő: 36 év után talált egymásra a szétválasztott koreai ikerpár

ikrek szétválasztás DNS egymásra találás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi hollywoodi történet: elválasztották a koreai ikerpárt, akik nem is tudtak egymás létezéséről - 36 évesen, egy véletlennek köszönhetően találkoztak újra. 

A 36 éves Molly Siner Dél-Koreában született, de Floridában nőtt fel, miután örökbe fogadták. Az élete akkor vett 180 fokos fordulatot, amikor elvégzett egy DNS tesztet, ami kimutatta, hogy a cég rendszerében megtalálható egy, az övével 49,96 százalékban megegyező DNS - írja a Daily Mail.

Az ikreket elválasztották egymástól és külön adták őket örökbe. Forrás: Shutterstock

Emilyt is örökbe fogadták, ő viszont Philadelphiában nőtt fel. 11 éves lányának köszönhető, hogy megcsinálta a DNS tesztet, mivel a kislány szeretett volna többet megtudni származásukról.

Az ikertestvérek számtalan dologban hasonlítanak egymásra és úgy döntöttek, hogy amint tehetik, közösen Dél-Koreába látogatnak, hogy megtudjanak többet biológiai szüleikről.

A képeket az ikerpárról itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.