Igazi hollywoodi történet: elválasztották a koreai ikerpárt, akik nem is tudtak egymás létezéséről - 36 évesen, egy véletlennek köszönhetően találkoztak újra. 

A 36 éves Molly Siner Dél-Koreában született, de Floridában nőtt fel, miután örökbe fogadták. Az élete akkor vett 180 fokos fordulatot, amikor elvégzett egy DNS tesztet, ami kimutatta, hogy a cég rendszerében megtalálható egy, az övével 49,96 százalékban megegyező DNS - írja a Daily Mail.

A DNS-ed 49,96 százalékban megegyezik ennek a másik embernek a DNS-ével. Az illető feltehetően a lányod – írta a rendszer válaszüzenetben Sinernek, aki nem értette a dolgot, hiszen nem volt soha terhes. Amikor utánajárt a dolgoknak, akkor derült ki, hogy van egy egypetéjű ikertestvére, Emily Bushnell, akinek eddig a létezéséről sem tudott.

Az ikreket elválasztották egymástól és külön adták őket örökbe.Forrás: Shutterstock

Emilyt is örökbe fogadták, ő viszont Philadelphiában nőtt fel. 11 éves lányának köszönhető, hogy megcsinálta a DNS tesztet, mivel a kislány szeretett volna többet megtudni származásukról. 

A szívemben azonnal betöltődött egy űr. Bár van családom, akik imádnak engem és csodálatosak, mégis ott volt bennem mindig az elszakítottság érzése. Amikor megtudtam, hogy van egy egypetéjű ikertestvérem, minden olyan egyértelmű lett. Minden értelmet nyert" – nyilatkozta könnyek között a Good Morning America című műsorban Molly Siner.

Az ikertestvérek számtalan dologban hasonlítanak egymásra és úgy döntöttek, hogy amint tehetik, közösen Dél-Koreába látogatnak, hogy megtudjanak többet biológiai szüleikről.

A képeket az ikerpárról itt nézheted meg.