Kiderült, hogy kislánya vagy kisfia lesz Tápai Szabinának: nem okozott a kicsi meglepetést

Forrás: Tápai Szabina/Instagram -
baba Tápai Szabina Kucsera Gábor kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tápai Szabina és Kucsera Gábor harmadik közös gyermeküket várják. Kiderült, hogy ezúttal kisfiú vagy kislány érkezik a családba. 

Tápai Szabina és Kucsera Gábor januárban jelentették be, hogy érkezik a harmadik baba a családba. A párnak már van egy kisifa, Beni és egy kislánya, Milla, és nagyon izgatottan várták, hogy kiderüljön, ezúttal kisfiuk vagy kislányuk lesz.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor a gyerekeikkel Forrás: Tápai Szabina/Instagram

A második baba érkezéséhez hasonlóan azonban a kismama megérezte a pici nemét, és a megérzése ezúttal is igaznak bizonyult, vagyis meglepetést nem okozott számára, mikor kiderült, hogy ismét kislányuk lesz, de nagy boldogságot igen. Tápai Szabina a Best Magazinnak azt is elárulta, hogy ez a várandóssága kicsit jobban megviselte, mint az előzőek.

"A terhesség elején rettentő rosszul voltam, iszonyatosan gyengének éreztem magam, voltak napok, amikor a túlélésért küzdöttem" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.