A 19 éves lány már 30 milliót költött plasztikára, így finanszírozta

műtét Barbie-baba plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden vágya volt, hogy Barbie baba külseje legyen, ezért már alig várta, hogy betöltse a 18-at, és kés alá fekhessen. Egy év alatt 30 millió forintot költött plasztikára a Beverly Hills-i lány.

Tamara régóta szeretett volna kés alá feküdni, de meg kellett várnia, míg betölti a 18. életévét. Már komplett listával készült, hogy mi mindent szeretne megcsináltatni magán. Egy év alatt közel 30 millió forintnak megfelelő összeget költött el plasztikára.

A most 19 éves lány megműttette az orrát, a száját, a popsiját, a melleit, az állát és a combjait, átesett hajbeültetésen is, hogy dúsabb és hosszabb tincsei legyenek. Most pedig szeretné kivetetni a bordáit, hogy még karcsúbb legyen, de azt is eltökélte, hogy macskaszemeket műttet magának.

Kezdetben édesapja finanszírozta a plasztikai beavatkozásokat, ám ma már Tamara maga fizeti, hiszen új adottságainak köszönhetően hihetetlenül sokat keres az Instagramon. Édesanyja viszont ellenzi a sok plasztikai műtétet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.