Óriási változások lesznek a Grófo család életében

Kis Grófo Nagy Grófo költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszas tépelődés után, döntöttek: Budapest közelébe költözik kis Grófo és családja. Elsősorban a gyerekek érdekében hagyják el Szolnokot.

Noha a mulatószenésznek már egy ideje elkészült pompás háza Biatorbágyon, édesapja Nagy Grófo halála után nem akarta magára hagyni édesanyját, így Szolnokon maradt. A gyász enyhülése után, a család nemrég összeült, és meggyőzték az új családfőt, hogy bátran költözzön el, a családi egységen ez mit sem változtat.

Kis Grófo sokáig hezitált, hiszen édesapja halála után kell tovább vinnie a hagyományokat.

„Ő volt a családfő, így a legidősebb Grófo fiúként a felelősség az én vállamra szállt, nekem kell összetartanom a családunkat."

„Különleges az, amit ő felépített, kötelességem méltón folytatni a hagyományokat. Büszkén mondhatom, hogy a Grófo család egy szeretetteljes, példaértékű család. Mostantól én fogom össze a rokonságot, és a szokásokat is betartatom"nyilatkozta a Blikknek Kis Grófo és bővebben is beszélt ezekről a hagyományokról.

Kis Grófo Forrás: Insatgram/Kis Grófo

"Csak hogy egyet említsek: a vasárnapi ebéd szent a Grófo családnál. Huszonvalahányan vagyunk, és vasárnap délben mindenkinek ott kell lennie a közös ebéden, nincs kivétel. Bárkinek bármi dolga van, azt félre kell tennie. De a többi jeles napon is együtt kell lennünk, karácsonykor, húsvétkor és a születésnapokkor. Először roma nyelven köszöntjük fel egymást, aztán természetesen magyarul is. A gyász miatt ezek az ünnepek persze nem olyanok, mint eddig."

A költözéssel kapcsolatos teendők sok energiát kivesznek az énekesből, mégis gőzerővel készül a visszatérésre.

„Jönnek a klipek, új dallal készülök, s Nótár Maryval is lesz közös duettem, amit nagyon várok. Női duettpartnerem még nem volt, és a mulatós műfajnak ő az egyik legnagyobb alakja. Annyira várom már, hogy újra színpadon legyek, hogy úgy érzem, tele vagyok energiával. A zene gyógyít, és a figyelmemet is elvonja a bánatról, és ha a közönség elé lépek, csak rájuk koncentrálok, hogy jól érezzék magukat, hogy szórakoztassak. Nagyon várom már, hogy végre találkozhassak a rajongókkal, és élő zenekarral adhassak koncertet" – lelkesedett Kis Grófo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.