Exatlon Hungary Fülöp Márton őszinteség vallomás magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon Hungary versenyzője, Marci nem csak a sportról, de magánéletéről is őszintén vallott, és elárulta azt is, mi változott benne azóta, hogy Dominikára utazott.

A Kihívó nem tagadja, volt, hogy a sport emberi kapcsolatai rovására ment. Marci őszintén vallott arról, honnan ered ez a fajta elszántság.

"Fiatal voltam, nagyon alacsony, szerintem én voltam a legalacsonyabb a tornasorban, gyenge voltam. Tesiórán sem tudtam azt hozni, amit vártak tőlem. Aztán amikor bekerültem a középiskolába, nagyon szerettem volna jól kinézni, férfiasabb legyek. Egy ismerősöm levitt edzeni, aki azóta a legjobb barátom lett, és egyszercsak azt vettem észre, hogy minden nap az edzőteremben vagyok. Először ezek saját testsúlyos edzések voltak, utána váltottam a súlyzós edzésekre, egyre izmosabb lettem és többen megkérdezték, hogy miért nem szteroidozok. 16 évesen nem akartam semmi ilyesmihez nyúlni, imádtam edzeni, nekem nem volt teher az edzés.

Senki nem hitt bennem, azt mondták, segítség nélkül csak az edzéssel nem fogok elérni semmit. Bennem volt kitartás és hit.

Az étkezésre is odafigyeltem és lett meg a mai formám. Senki nem hiszi el, hogy nem használok teljesítményfokozókat, pedig nem vagyok különleges, csak kitartásom van és szorgalmam, motivációm. Ez sokak számára megszállottság, nekem az életem részévé vált"

-mondta Marci, aki a sport miatt sok olyan embertől szakadt el, akik fontosak voltak számára.

"Volt egy olyan időszakom, amikor valamiért rengeteg düh volt bennem, nálunk a családban a férfiak egyébként is ilyenek, nagyon hamar robbannak egy-egy helyzetben. Nem gondolkoztam, hagytam, hogy vigyen, ami a fejemben van, a feszültség, idegesség és

sokszor nem úgy bántam a családtagjaimmal, ahogy megérdemelték volna, amit nagyon sajnálok azóta is, hogy ilyen tapintatlan voltam

-tette hozzá a Kihívó, aki fülig szerelmes barátnőjébe.

"Nem akartam magamnak bevallani, de nagyon hiányzik a barátnőm, pedig én nagyon nem vagyok egy ilyen lelkis alkat. A végletekig bízom benne, hogy ez az egész csak megerősíti a kapcsolatunkat, fontos nekem, hogy azt érezze, biztonságban érezheti magát mellettem.

Már öt éve vagyunk együtt, 16 éves voltam, amikor összejöttünk. Két helyen tanul és két helyen dolgozik, nagyon céltudatos, magamat látom valahol benne"

-zárta Marci, aki az Exatlonban sokat fejlődött szellemileg, és a versenynek hála megtanult türelmesnek lenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.