25 év után vált el, Yvonne Dederick most újra szerelmes: kapcsolatáról mesélt

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
párkapcsolat Yvonne Dederick szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország luxusfeleségként ismerte meg, pedig Yvonne Dederick leginkább sikeres üzletasszonyként tekint magára. Férjétől 25 év után vált el, de egy ideje újra rátalált a boldogság.

"Amikor 25 év után kijöttem a házasságomból, voltak elképzeléseim, hogy mire vágyok, mit szeretnék, aztán amikor eljutottam oda, hogy meg kell szokni egy másik embert, akivel új rutint kell kialakítani, az nem volt egyszerű. Idő kellett, mire összecsiszolódtunk. Az ember egy új kapcsolatban azt érzi, hogy minden szabadidejét a párjával kell tölteni, de ez nincs mindig így. Mi már tudjuk azt mondani, ha éppen nincs kedvünk találkozni, és nincs belőle sértődés."

Yvonne Dederick Fotó: Szabó Gábor - Origo

Furcsának tűnhet, hogy sosem látni Yvonne mellett egyetlen rendezvényen vagy fotón sem. Ám ez nem véletlen. Párja civil, és szeretne távol maradni a médiától, amit a luxusfeleség tiszteletben tart.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.