Az ország luxusfeleségként ismerte meg, pedig Yvonne Dederick leginkább sikeres üzletasszonyként tekint magára. Férjétől 25 év után vált el, de egy ideje újra rátalált a boldogság.

Két éve ismertük meg egymást, volt több hullámvölgy a kapcsolatunkban, próbáltuk külön utakon folytatni, de ezek a szünetek sosem tartottak sokáig – mesélte Yvonne Dederick a Blikknek, majd így folytatta:

"Amikor 25 év után kijöttem a házasságomból, voltak elképzeléseim, hogy mire vágyok, mit szeretnék, aztán amikor eljutottam oda, hogy meg kell szokni egy másik embert, akivel új rutint kell kialakítani, az nem volt egyszerű. Idő kellett, mire összecsiszolódtunk. Az ember egy új kapcsolatban azt érzi, hogy minden szabadidejét a párjával kell tölteni, de ez nincs mindig így. Mi már tudjuk azt mondani, ha éppen nincs kedvünk találkozni, és nincs belőle sértődés."

Yvonne DederickFotó: Szabó Gábor - Origo

Furcsának tűnhet, hogy sosem látni Yvonne mellett egyetlen rendezvényen vagy fotón sem. Ám ez nem véletlen. Párja civil, és szeretne távol maradni a médiától, amit a luxusfeleség tiszteletben tart.

Nem is várnám el, hogy mellettem pózoljon. Ami viszont fontos volt, hogy a gyerekeimnek szimpatikus legyen és jól kijöjjön velük. Szerencsére ez így is alakult, a kisebbik fiam, Alex teljesen bevonta őt az életébe, már együtt járunk a meccseire is.(..) Minden jól alakul, de egyelőre nem tervezzük, hogy összeköltözünk. Alex három év múlva megy egyetemre Amerikában, addig maradunk ketten, utána pedig majd meglátjuk, mit hoz az élet.