Drámai végkifejlet várható a magyar sikersorozat évadzáró epizódjában - Videó!

Mintaapák sorozat Kamarás Iván Mészáros Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ér a TV2 nagysikerű sorozatának, a Mintaapáknak a második évada. Az alkotók olyan befejezést ígérnek, amire senki sem számít. Kamarás Iván és Mészáros Béla elárult néhány kulisszatitkot!

Szombaton záró részeivel jön a TV2 napi sorozata, a Mintaapák. A második évad alatt számos izgalommal és váratlan fordulattal találkozhattak a nézők estéről-estére, és ez a befejező epizódban sem lesz másképp, sőt!

Kamarás Iván és Mészáros Béla a Tények Pluszban elárult néhány dolgot a fináléról, és kiderült, melyek voltak az évadhoz kapcsolódó legemlékezetesebb pillanataik. Csányi Márton kreatív producer pedig elmondta, szinte minden karakter élete hatalmas fordulatot vesz az évadzáró epizódban, így izgalmakból nem lesz hiány.

Szombaton ugyan véget ér a 2. évad, de a sorozat kedvelői néhány napig még biztosan nem maradnak Mintaapáik nélkül. Hétfőtől érkeznek az extra, összefoglaló részek, amelyek minden nap egyetlen apa történetére fókuszálnak. A nézők a gyerekek meséi, narrációi segítségével eleveníthetik fel az évad során történt legfontosabb családi eseményeket, sorsfordító pillanatokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.