Házasságáról vallott a magyar énekes: "A mi fejünkben is megfordult, hogy külön talán jobb lenne"

házasság válás mélypont család különválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Miklós és felesége, Erika már 27 éve élnek boldog házasságban. Bár mindenben támogatják egymást, az énekes nem tagadja, ez alatt a közel harminc év alatt nekik is voltak mélypontjaik.

Varga Miklós és az egykori tévétornás Fejes-ikrek Erikája 1986-ban jöttek össze, az énekes pedig 1994-ben vezette oltár elé kedvesét -írja a Ripost7. A pár 27 éve él boldog házasságban, de Varga Miklós férfiasan bevallotta, hogy az ő kapcsolatukban is voltak hullámvölgyek, és őszintén vallott nehézségeikről.

"Nem titok, az évek során a mi fejünkben is megfordult olykor, hogy külön talán jobb lenne, de ilyenkor mindig arra jutottunk, hogy ha új életet kezdünk, ugyanezek a problémák visszaköszönnek. Rájöttünk, hogy nem érdemes feladni a kölcsönös kötődést és azt a sok-sok élményt, amit együtt éltünk át"

- kezdte a lapnak az énekes, aki szerint egy házasságban nagyon fontos, hogy mindkét félnek meg legyen a kellő szabadsága.

Ahogy idősödünk, persze benőtt a fejünk lágya. Nem éri meg veszekedni. Nem ezzel kapcsolatban, de gyakran eszembe jut anyám mondása: idegeskedni annyi, mint mások hülyesége miatt magunkon bosszút állni"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.