Az énekes teljes mértékben bízik a koronavírus elleni védőoltásokban, ő már megkapta a kínai vakcinát. Varga Miklós ki is állt az oltás mellett, és keményen bírálta azokat, akik álhíreket terjesztenek ezzel kapcsolatban.

Varga Miklós is úgy gondolja, hogy a védőoltás csakis jobb lehet a koronavírusnál, ezért mindenkit arra bíztat, hogy oltassa be magát. Ő maga a kínai vakcinát kapta, a Mokkában elárulta, kifejezetten megbízhatóbbnak tartja a keleti oltóanyagokat, hiszen azok egy régi módszeren alapulnak.

Az rocklegenda már korábban a maszkhasználat kapcsán is felemelte a hangját, most pedig keményen bírálta az oltáselleneseket közösségi oldalán. Szerinte le kellene állni az ezzel kapcsolatos kamu hírek gyártásával. Varga Miklós úgy véli, muszáj bíznunk a magyar szakemberekben, akik az összes hazánkban elérhető vakcinát biztonságosnak nyilvánították.

Tünetkereső
Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!