Mihalik Enikő vallomása: "Rengeteg minden változott az életemben"

Mihalik Enikő kismama fotózás változás kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihalik Enikő élete 180 fokos fordulatot vett, amikor titokban feleségéhez ment párjához, Dávidhoz, majd robbant a hír, hogy a szupermodell babát vár.

Mihalik Enikő Csalár Bencével beszélgetett az Instagramon a Színfalak mögött című műsorban, ahol többek között azt is elárulta, hogy bár nem gondolta volna, hogy a vírus kitörése után történhet vele bármi jó, ennek ellenére tele volt meglepetésekkel az elmúlt egy éve.

A legnagyobb hír minden bizonnyal az volt, hogy Enikő első gyermekét várja, de az se semmi, hogy legalább hatszor költözött az elmúlt 12 hónapban. Most, hogy visszatért New Yorkba, el se hiszi, hogy ennyi minden belefért egy évbe.

Mihalik Enikő Forrás: Mihalik Enikő/Instagram

Enikő előszeretettel posztol magáról kismama képet és gyakran meztelenkedik is közösségi oldalán, mely miatt sok támadást kapott. De a modellt ez nem érdekli, ő élvezi a meztelen szabadságot, legutóbb például Vénuszként pózolt egy fotózáson. Azt is elárulta Bencének, hogy régebben is voltak kismama fotózásai, még műpocakja is volt, amikor még nem volt terhes. Így most nagyon természetesnek érzi, ha nagy pocakkal fotózzák.

Egyébként Enikő azt sem bánja, ha leendő gyermeke szintén szeretné magát kipróbálni a kifutókon. Bár sok modell nem engedné lányának, hogy modellkedjen, ő nem venné el a lehetőséget gyermekétől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.