Agárdi Szilvi és párja szétköltöztek, ennek hírére pedig egyből szakításról kezdtek el pletykálni. Az énekesnő most tiszta vizet öntött a pohárba. 

Nehéz időszakban van Agárdi Szilvi, hiszen elvesztette a látását. Mindössze négy nap alatt vált teljesen vakká, amivel meg kell tanulnia élni. "Lelkileg nehéz feldolgozni, hogy mindent újra kell tanulnom, hiszen korábban fényeket, formákat legalább láttam, most viszont a telefonomat sem tudnám egyedül bekapcsolni" - mondta korábban. Azt is elárulta, minden barátja eltűnt mellőle. 

Fotó: Kyra Simon (Facebook/Agárdi Szilvi)

Ráadásul szerelmével szét kellett költözniük, de leszögezte, szó sincs szakításról. Nem szakítottunk, csak el kellett költöznünk az albérletből" - árulta el a Borsnak Szilvi, aki jelenleg a szüleinél él, párja, Krisztián pedig rokonoknál. Valójában a szomszédunk miatt léptük ezt meg, mert nagyon furcsán viselkedett. Kezdetben azt hittük, hogy a férfi barátságos, de aztán kiderült, hogy komoly pszichés problémái vannak. Éjszakánként ébren volt: zajongott, tört-zúzott, mosott, állandóan zúgott valamilyen gép. Egy idő után már nem tudtunk nyugodtan élni abban a lakásban és eldöntöttük, inkább elköltözünk"  - mondta Szilvi. 

"Minden olyan gyorsan történt. Először a szomszéd, aztán négy nap alatt teljesen megvakultam, de menet közben kiderült az is, hogy Krisztián életében is nagy változások várhatók. Hamarosan eldőlhet, hogy focistaként melyik csapathoz igazolják le. Nekem most az a feladatom, hogy megtanuljak »vakosan« élni, ezért hazaköltöztem vidékre a szüleimhez. Vakon kényelmetlen lett volna egy újabb környezetváltozás. A párom is visszament Nagykanizsára, de így is sok időt töltünk együtt. Nem csak Krisztián jön el hozzánk, de én is gyakran meglátogatom. A kapcsolatunk különleges és nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy mielőtt megvakultam, még hagyta, hogy lássam Krisztiánt" - tette hozzá. "Még nem tudjuk, hogy melyik csapathoz szerződtetik, de ha Budapesttől nem túl messzire, nem kérdés, hogy vele tartok. Ellenkező esetben Krisztián nem várja el tőlem, hogy jelen állapotomban elköltözzek vele, de jól tudja azt is, hogy a munkám és a fellépések miatt is a főváros közelében kell maradnom. Támogatjuk egymást és számomra az a legfontosabb, hogy teljesüljenek az álmai. Miattam soha ne mondjon le semmiről" - mondta.