Magyar sztárok, akik fiatalabb pasit választottak

Judy blogbejegyzés házasság feleség válás Zoltán Erika Keleti Andrea család szerelem magazin férj Polyák Lilla Deutsch Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hazai sztárvilágban gyakori jelenség, hogy a nők fiatalabb pasik mellett kötelezik el magukat. Természetesen a korkülönbség a legtöbb esetben alig észrevehető, hiszen a kortalan dívák több tíz évet is letagadhatnak az életkorukból.

A sztárok magánélete mindig óriási népszerűségnek örvend. Addig, amíg egy hétköznapi ember nem mindennapi tettei, szokásai mellett szó nélkül elmegyünk, addig egy ismertséggel kapcsolatban a legapróbb hírről is képesek vagyunk napokig, sőt hetekig beszélni. Főleg akkor, ha romantikus, szerelmi történésekről van szó.

A hazai celeb és sztárvilágban több olyan híres színésznőt és énekesnőt is számon tartunk, akik több kudarcba fulladt párkapcsolat, és válás után egy maguknál sokkal fiatalabb férfi mellett találták meg azt a szerelmet és boldogságot, amire mindig is vágytak. Mióta kimondták a boldogító igent szerelemben és harmóniában élnek egymással, és gyönyörű gyerekek büszke szülei lettek.

A szexuálpszichológusok vizsgálódásai szerint, egy ilyen relációjú kapcsolatban sokkal tovább fenntartható a tűz és a szenvedély, a házasságon belül.

Polyák Lilla és párja Gömöri András Máté között 16 év korkülönbség van.

A sztárpár rengeteg támadást kapott, amikor nyilvánosságra jött a kapcsolatuk, ám úgy tűnik, hogy az idő őket igazolta, hiszen azóta is szeretetben és boldogságban élnek. Lilla első férje Homonnay Zsolt volt, akitől két kisfia született. A gyerekek nagyon jó kapcsolatot ápolnak Mátéval, aki nem csak egy gyönyörű feleséget de azonnal két gyermeket is kapott az élettől. A férfi 2017-ben kérte meg kedvese kezét, majd a következő évben házasságot kötöttek egymással. Szerelmük azóta is töretlen.

Keleti Andrea egy tőle 10 évvel fiatalabb férfi mellett találta meg a boldogságot.

A táncművész soha nem titkolta, hogy az egyik tanítványába szeretett bele. A férfi mellett Andrea ötszörös olimpiai bajnok lett, Kovács Zoltán mellett nem csak a magánéletében, hanem a szakmájában is tökéletes társra talált. 1996-óta élnek házasságban, 2001-ben született első gyermekük Viki, majd négy évvel később fiuk Máté.

Keleti Andrea egy tőle 10 évvel fiatalabb férfi mellett találta meg a boldogságot Fotó: Csudai Sándor - Origo

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó között nyolc év korkülönbség van.

A színészek a híres magyar sorozat forgatásának idején szerettek egymásba. Ekkor Anita 30 éves volt, Ottó pedig mindössze 22. Érzéseikben azonnal biztosak voltak, Ottó rövid együttjárás után megkérte a kolléganője kezét. 2004-ben pedig karikagyűrűt húztak egymás ujjára. Azóta két gyönyörű kislányuk született. A színészeket egy jó ideje nem lehetett látni a képernyőn, ennek nem más az oka, mint, hogy Anita edzőként keresni a kenyerét, Ottó pedig a kamera túloldalán próbált szerencsét, és úgy tűnik, hogy megtalálta a számításait.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó között nyolc év korkülönbség van Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Judy a nagysikerű Groovehouse énekesnője, néhány év házasság után úgy érezte, hogy férje mellett nem kapja meg azt a boldogságot és törődést, amire vágyik.

Sőt, azt sem tudta elképzelni, hogy gyermeket szüljön a férfinak. 2008-ba beadta a válókeresetet és elváltak az útjaik. Annak ellenére, hogy megfogadta, hogy soha többet nem lesz feleség a válás után két hónappal már jelenlegi férje, Molnár Balázs menyasszonya volt. A házasság nem Balázs miatt ment tönkre, hiszen éveken át csak jó ismerősi viszonyt ápoltak egymással. Ám, amikor közelebb kerültek egymáshoz kiderült, hogy ebből a kapcsolatból még bármi lehet. A 12 évvel fiatalabb férfi oldalán Judy szeretetteljes és harmonikus életre talált. 2011 végén pedig megszületett kislányuk, a csodaszép Maja.

Zoltán Erika férjes asszony volt, amikor 1990-ben először találkozott jelenlegi férjével.

A nála 6 évvel fiatalabb Kátai Róbert azonnal elrabolta Erika szívét. Róbert, azaz Robby D akkoriban táncosként került az aranytorkú, szőke énekesnő mellé. Erika nem tétovázott sokáig, néhány hónap után elköltözött akkori párjától, és 1997-ben hozzáment a táncoshoz, egy év múlva pedig megérkezett lányuk, Zoé.

Zoltán Erika férjes asszony volt, amikor 1990-ben először találkozott jelenlegi férjével Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.