Kínos! Erre a szövegre javította ki az anyuka telefonja a munkaügyi hivatalnak küldött üzenetét

prostituált anya telefon munkaügyi hivatal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete egyik legkínosabb pillanata volt Steph Harpernek, amikor a munkaügyi hivatalnak küldött üzenetét kijavította telefonja automatikus helyesírás-ellenőrzője.

Steph Harper arról szeretett volna írni a hivatalnak, hogy a koronavírus-járvány miatt a gyereke iskoláját bezárták, és más lehetőség híján, otthon kellett vele maradnia, ami miatt nem tudott bemenni dolgozni.

A fenti üzenet helyett viszont a következő üzenetet sikerült elküldenie: "kényszerült helyzetemben nem tudom folytatni a munkámat", azt írta: "prostitúcióra kényszerítettek ezért nem tudtam folytatni a munkámat."

Majd néhány perccel később vette észre, hogy a telefonja átírta a szót. Gyorsan írt is újra a tanácsadónak, hogy tévedés történt, mire azt a választ kapta a hivatal munkatársától, hogy megnyugodott, az első üzenet után nagyon ugyanis aggódni kezdett.

Ez is érdekelhet: Ezért veszélyes, ha telefont nyomkodsz a WC-n!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.