Ismét forrnak az indulatok: Meghan Markle és Harry herceg mégsem értesíthette a királynőt a névválasztásról

Forrás: WireImage/2018 Pool/Samir Hussein/Pool/Samir Hussein -
név Meghan Markle Harry herceg II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Meghan Markle minden lépésükkel újabb lavinát indítanak el. Újszülött kislányuk nevével is sikerült felháborodást kelteniük. Most pedig felmerült a gyanú, hogy II. Erzsébetet csak később értesítették arról, az ő becenevét adnák a gyermeküknek. 

Meghan Markle és Harry herceg második gyermeke június elején született meg, a kislány a Lilibet Diana Mountbatten-Windsor nevet kapta. Nem tudni, milyen indíttatásból esett a pár választása éppen erre, de az biztos, hogy sokaknak nem tetszik. A Lilibet ugyanis II. Erzsébet családi beceneve, és úgy vélik, ezzel a lépéssel Harry és Meghan elvette az egyetlen dolgot a királynőtől, ami csak az övé volt. Az pedig továbbra is kérdés, hogy értesítették-e erről a királynőt, és ha igen, mikor.

Harry herceg és Meghan Markle névválasztása körül még mindig forrnak az indulatok Forrás: WireImage/2018 Pool/Samir Hussein/Pool/Samir Hussein

Eddig úgy tudtuk, hogy a pár II. Erzsébetet értesítette először a dédunoka születéséről, egyben arról, hogy róla nevezték el. Valójában azonban a pár már a gyermek születése előtt, május 31-én lefoglalta a lilibetdiana.com domaint, vagyis azelőtt, hogy a királynő tudott volna a névválasztásról, és áldását adhatta volna rá. A Daily Mail szakértője szerint azonban nem szokatlan, hogy a lehetséges nevek címét megvásárolják a közéleti szereplők, és az is igaz, hogy a lilidana.com-ot is lefoglalta a pár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.