Előtte-utána fotóval bizonyítja 100 kilós fogyását Rácz Géza

Rubint Réka fogyás Rácz Géza Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy éve vette pártfogásába Schobert Norbi az ország - akkor még - legkövérebb tinijét. Rácz Géza azóta 100 kilótól szabadult meg, ám nagyon sokan támadják, azt állítva: semmit nem fogyott. 

A fiú most előtte-utána fotókkal bizonyítja, hogy komoly súlyfelesleg ment le róla. "Komolyan nem látszódik, semmi változás!" - írta a képhez...

... és egy másikat is megosztott. "Az életben, szenvedtem már eleget, de remélem vége lesz! És amíg élek soha nem adom fel!" - jelentette ki.

Géza sikerét Schobert Norbi - aki állást is ajánlott a fiúnak - is megosztotta, természetesen őt is megtalálták a fanyalgók, amit már Rubint Réka sem hagyott szó nélkül.

"Géza egészségügyi állapota eddig a mozgást nem tette lehetővé. Olvasom megint a sok idióta, vakon botorkáló, rosszindulatú fanyalgót Norbi és Géza oldalán, hogy semmit nem fogyott.Hát persze! Semmit! Csak!!! 100! kilòt! Ilyenkor mindig rájövök, hogy az ilyen korlátolt embereknek mennyire nehéz lenne 1x kilépni a sötétségből a fényre és tiszta szívből elismerni, támogatni a másikat. Vagy egyszerűen csak csendben maradni! Sebaj! Géza és Norbi teszik tovább dolgukat és jöhet a következő 100-as" - írta a közösségi oldalán.

Rácz Géza után egy túlsúlyos kisfiút karolt fel Schobert Norbi. A fitneszguru úgy véli, segítségével a 8 éves Sanyika is lefogyhat és teljes életet élhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.