Hosszú Katinka elhagyta otthonát, egyedül költözött el

Forrás: Hosszú Katinka, Instagram -
úszás Hosszú Katinka olimpia dokumentum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra Iron Lady üzemmódba váltott Hosszú Katinka, az úszáson kívül igyekszik mindent kizárni az életéből, már kizárólag csak a tokiói olimpiára koncentrál. A háromszoros olimpiai, huszonhatszoros világ- és harmincnégyszeres Európa-bajnok magyar úszó a külföldi versenyekről újabb érmekkel gazdagodva érkezett haza, de nem az otthonában lakik, hanem egyedül beköltözött a Margit-szigetre, hogy minden percét az úszásnak szentelhesse. 

A Katinka című életrajzi dokumentumfilm készítői egyre nehezebb helyzetben dolgoznak, hiszen Katinka számára már semmi más nem létezik csak az olimpia. Eszik, iszik, alszik és úszik, úszik, úszik, úszik, úszik rendületlenül. A dokumentumfilm készítői mindent filmre vesznek, Katinka kulisszák előtti és mögötti életét is, így ők testközelből tapasztalják, hogy a világklasszis úszófenomén hogyan fókuszál fizikailag és mentálisan egyre erőteljesebben, hogyan veti alá magát a nagy célnak.

Hosszú Katinka elhagyta otthonát, egyedül költözött el Forrás: Hosszú Katinka, Instagram

„Egy dokumentumfilm akkor jó, ha fizikailag és lelkileg is minél közelebb tud kerülni a főszereplőjéhez. Mi ebben a filmben közvetlen közelről szeretnénk mindazt megmutatni Katinkáról, amit egy kívülálló soha nem láthat. Nekünk ebben az elképesztően intenzív olimpiai felkészülési időszakban egyre hátrébb kéne lépnünk, hogy ne zavarjuk Katinkát, de ezt nem tehetjük meg, mert akkor nem tudjuk lefilmezni, hogyan éli meg főhősünk érzelmileg ezt az időszakot a nagy cél előtt" - mondta Pálinkás Norbert rendező.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.