Tápai Szabina bikiniben mutatta meg szülés utáni alakját: néhány napja adott életet gyermekének

Forrás: Instagram/tapaiszabina -
fotó Tápai Szabina szülés szülés utáni test bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tápai Szabina néhány napja adott életet harmadik gyermekének, és már most fantasztikusan néz ki. Bikiniben mutatta meg alakját az Instagramon. 

Tápai Szabina és Kucsera Gábor harmadik gyereke is megszületett: június 24-én 10 óra 20 perckor 3600 grammal és 56 centiméterrel. A pár azt is elárulta, hogy a kislány a Bella nevet kapta, ezen kívül Szabina a szülés részleteiről is beszélt: "Ez a szülés volt fizikailag a legkeményebb és legnehezebb" - mondta a többi között.

Tápai Szabina megmutatta szülés utáni alakját Forrás: Instagram/tapaiszabina

Most pedig azt mutatta meg, hogyan néz ki néhány nappal azután, hogy életet adott harmadik gyerekének. Szabina az Instagram-oldalára töltött fel egy bikinis fotót, és elárulta, róla mindegyik terhessége után magától mentek le a plusz kilók, amit szerinte egyrészt az élsportnak,másrészt a genetikának köszönhet. A képet IDE kattintva nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.