Oxigénhiánnyal született a magyar zenész fia: "Egy ideig sokat gyötrődtünk amiatt, hogy miért pont velünk történt mindez"

Fotó: Koncz Márton - Origo -
ikrek HOT! magazin Boros Csaba Republic oxigénhiány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boros Csaba ikerfiai huszonhat évesek, közülük Bálint teljesen önálló életet él, elköltözött otthonról, de Ákos, mivel oxigénhiánnyal született, a szülei segítségét igényli. A Republic frontembere a holnap megjelenő HOT! magazinban árulja el, hogy egyéves volt Ákos, amikor megtudták, hogy középsúlyos fogyatékos.

„Senkinek nem kívánom azt, amit akkor a feleségemmel, Szilvivel átéltünk! Egy ideig sokat gyötrődtünk amiatt, hogy miért pont velünk történt mindez, aztán elfogadtuk. Ma már úgy látom: csodálatos, szerethető fiatal felnőtt, a szíve csordultig tele szeretettel. Nagyon büszke vagyok rá!" – meséli az édesapa a HOT-nak, melyben beszámol arról is, hogy hová költözött az elmúlt időszakban a gyermek, illetve azt sem rejti véka alá, hogy milyen a kapcsolat a fivérek között.

Boros Csaba, a Republic frontembere Fotó: Koncz Márton - Origo

Keressétek a HOT!-ot digitális formában is, a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.