blogbejegyzés ünneplés család magazin énekesnő Szandi születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintácsi Alexandra, akit csak Szandiként ismerünk, július 7-én ünnepelte a 45. születésnapját. A mindig vidám énekesnő elárulta, miként tartja magát ilyen kirobbanó formában, és arról is mesélt, milyen ajándékot kért a családjától.

Szandi, a háromgyermekes énekesnő, július 7-én ünnepelte 45. születésnapját, amiből tízet bármikor letagadhat, hiszen fantasztikus formában van. Azt vallja, hogy a jó megjelenés elsősorban a belső kisugárzáson múlik.

„Szerintem a belső kisugárzás teszi széppé és fiatallá az embert. Nem a centik és a kilók számítanak, mert egy husi lány is lehet ugyanolyan gyönyörű, mint az, aki vékony vagy izmos, sportos testalkatú. Az a legfontosabb, hogy egészségesek legyünk lelkileg, mert azt a testünk is érzi. A boldogságunkért, és az egészségünkért minden nap tudunk tenni és tennünk is kell, mert, ha a lelkünk és a testünk is egészséges, akkor sokkal könnyebb fiatalnak maradni. Abban hiszek, hogy ha mosolyogsz, a világ is visszamosolyog rád. Ha pozitív az életszemléletünk, akkor az a többi emberre is jó hatással lehet. A bennem rejlő életöröm tesz engem lendületessé, és bevallom, szeretném kimaxolni az életet!"

– mondta az énekesnő, aki tényleg mindent megtesz az egészségéért. Nem csak az étkezésekre figyel oda, de a testmozgásra is.

Szandi: „Szeretném kimaxolni az életet!” Forrás: Instagram/szandi_hivatalos

„Az egyensúlyon és a mértéken van a hangsúly. Én is megeszek néha egy zsíros cupákos húst, de tudom, hol van a határ, egyre inkább a minőségre törekszem és nem a mennyiségre. A mozgás pedig az életem része. A karantén alatt olyan sokan kérdezték, milyen edzéstervet követek, hogy a követőimnek csináltam több edzős videót is, amit a legtöbben nagyon szerettek."

Szandi július 7-én ünnepelte a 45. születésnapját. Az aranytorkú énekesnő a Life.hu-val azt is megosztotta, milyen szülinapi ajándékot kért a családjától.

„A nagylányom és a nagyfiam a gimi és az egyetem mellett már dolgoznak, most nyáron pedig még több munkájuk van. Megvan mindenem, ezért semmilyen ajándékot nem szerettem volna kapni, nem akartam, hogy költsenek rám a keresetükből. Annyit kértem csak tőlük, hogy ezen a délutánon egyikük se dolgozzon, hanem töltsük együtt, hiszen ezek az élmények a legfontosabbak a számomra. Mi öten és a két nagyobb gyermekem párja BKV-val bementünk a városba, ahol ettünk, ittunk, pizzáztunk és csavarogtunk. Este pedig bérelhető elektromos rollerrel jöttünk haza és megkaptam a tortámat, amit minden évben a lányom süt nekem."

– tette hozzá a szülinapos énekesnő, aki azt sem titkolja, hogy ugyan eljött a nyaralás ideje, neki viszont eszébe sem jut a pihenés. A több mint egy éves leállás után, ő a tengerpart helyett a színpadra vágyik.

Szandi a három gyermekes énekesnő, július 7-én ünnepelte 45. születésnapját Forrás: Szandi


„Nagyon boldog vagyok, hogy újra élhetünk a hivatásunknak! Több mint egy évig pihenhettünk, bár mi nagyon aktívak voltunk és számos zenei csemegével is megleptük a követőimet, de már a férjem Csabi és én is nagyon vártam, hogy újra elindulhassunk fellépni, koncertezni. A közönséggel való személyes találkozás felülmúlhatatlan érzés! Természetesen mi is nyaralunk majd egy picit, az egyik belföldi szállodában fogunk eltölteni néhány napot a családdal."

– osztotta meg terveit az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.