23 percen keresztül volt halott a férfi: sokkoló részleteket mesélt el a pokolban töltött időről

Forrás: Shutterstock -
halál férfi pokol visszatérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bill Wiese nem mindennapi élményeit még 1998-ban élte át, amikor 23 percen keresztül volt halott és biztos benne, hogy ez idő alatt a megjárta a poklot. 

A férfi állítása szerint 1998 egyik hajnalán arra ébredt, hogy rettenetes szomjúság gyötri, ezért kiment a konyhába vizet inni. Eközben egyszer csak azt érezte, hogy a lelkét szó szerint kiszakítják a testéből és a következő percben már a pokolban találta magát.

Wiese elmondta, hogy egy hosszú alagúton át érkezett a pokolba, ahol kibírhatatlan volt a forróság. Egy börtöncella kőpadlóján találta magát, füst és rettenetes bűz vette körül - írja a Daily Star.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

A férfi démonokat is látott, amik közül az egyik démon megragadta és a falhoz vágta. Bár Wiese tudatában volt annak, hogy mindez a fizikai testén kívül történt, mégis úgy érezte, hogy eltörtek a csontjai.

23 perc után Bill az otthonában ébredt, szinte biztos benne, hogy a pokolban járt. Az eset óta nagyon odafigyel arra, hogy helyesen cselekedjen a mindennapokban, mivel soha többet nem szeretné átélni a korábbi borzalmakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.