Elhagyta az országot Weisz Fanni - fotóval üzent itthon hagyott kedvesének

fotó Weisz Fanni lelépett Ciprus szerelem nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni barátja nélkül hagyta el az országot. Szerencsére nem örökre, csupán Ciprusra utazott édesanyjával és az egyik barátnőjével. 

Weiss Fanni sokáig nem beszélt édesanyjával, ám volt párjával történő szakítása után újra közel kerültek egymáshoz. Azért, hogy bepótolják a kimaradt időt, a hallássérült modell szerette volna meglepni édesanyját egy csajos utazással, ami csak a pihenésről és a kényeztetésről fog szólni.

Fanni Instagram oldala alapján a választás Ciprusra esett, ahova a modell még barátját, Gergőt sem vitte el, hogy teljes mértékben édesanyjára tudjon koncentrálni. Természetesen azért a tengerparton is gondol rá, ahogy az Instagram oldalára feltöltött fotó is bizonyítja. Fanni boldogabb, mint valaha: magánélete végre kiegyensúlyozott és édesanyja is újra fontos szerepet játszik a mindennapjaiban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.