Kiderült az igazság Dobó Katáról: már biztosan tudni, hogy Szente Vajkkal randizgat-e

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Dobó Kata szerelem Szente Vajk kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég híresztelések röppentek fel arról, hogy Dobó Katára újra rátalált a szerelem, ráadásul nem is akárkivel randizgat, hanem Szente Vajkkal. Eddig csak pletykáltak a két színész kapcsolatáról, de most kiderült az igazság. 

Zsidró Tamással történt szakítása óta nem lehetett hallani Dobó Kata magánéletéről. Kapcsolata a sztárfodrásszal 2019-ben ért véget és azóta nem volt párja, legalábbis olyan nem, akit felvállalt volna a nyilvánosság előtt. Nemrég azonban felröppent a hír, hogy egy kollégájával randizgat, és a szakmán belül már "nyílt titok", hogy együtt vannak. Ez a kolléga nem más, mint Szente Vajk, aki korábban Erdélyi Tímea férje volt, majd a házasságuk megromlása után Tiborcz Fannival kezdett kapcsolatot, de az is zátonyra futott.

Szente Vajk nem tagadta a kapcsolatukat Fotó: Szabó Gábor - Origo

A két szingli színész pedig egymásra talált, de ahogy korábban sem, most sem tárták a nyilvánosság elé a kapcsolatuk részleteit. A Hot! magazin Szente Vajktól szerette volna megtudni, milyen is a románcuk, és

a kapcsolat létezését nem tagadta,

de bővebben nem nyilatkozott szerelmükről.

Szente Vajk korábban Erdélyi Tímea férje volt Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.