Nemrég híresztelések röppentek fel arról, hogy Dobó Katára újra rátalált a szerelem, ráadásul nem is akárkivel randizgat, hanem Szente Vajkkal. Eddig csak pletykáltak a két színész kapcsolatáról, de most kiderült az igazság. 

Zsidró Tamással történt szakítása óta nem lehetett hallani Dobó Kata magánéletéről. Kapcsolata a sztárfodrásszal 2019-ben ért véget és azóta nem volt párja, legalábbis olyan nem, akit felvállalt volna a nyilvánosság előtt. Nemrég azonban felröppent a hír, hogy egy kollégájával randizgat, és a szakmán belül már "nyílt titok", hogy együtt vannak. Ez a kolléga nem más, mint Szente Vajk, aki korábban Erdélyi Tímea férje volt, majd a házasságuk megromlása után Tiborcz Fannival kezdett kapcsolatot, de az is zátonyra futott.

Szente Vajk nem tagadta a kapcsolatukatFotó: Szabó Gábor - Origo

A két szingli színész pedig egymásra talált, de ahogy korábban sem, most sem tárták a nyilvánosság elé a kapcsolatuk részleteit. A Hot! magazin Szente Vajktól szerette volna megtudni, milyen is a románcuk, és a kapcsolat létezését nem tagadta, de bővebben nem nyilatkozott szerelmükről.

Szente Vajk korábban Erdélyi Tímea férje voltFotó: Csudai Sándor - Origo