Az a hír járja, hogy a két szingli színész, Dobó  Kata és Szente Vajk egymásra találtak. Az informátor szerint még nagyon az elején tart a kapcsolatuk.

Egymásra találhatott Szente Vajk és Dobó Kata, legalábbis a színházi berkekben ezt suttogják. A színésznő azóta szingli, vagy nem vállalt fel a nyilvánosság előtt egyetlen partnert sem, hogy Zsidró Tamással szakítottak, Szente vajk pedig Erdélyi Tímea férje volt, de azóta már az új kapcsolata is zátonyra futott

Dobó Kata a hírek szerint Szente Vajkkal randizikFotó: Szabó Gábor - Origo

A két szingli színész a hírek szerint tehát elkezdtek randizni, de még az ismerkedési fázis elején járnak. Még nagyon az elején tartanak, de szakmán belül már nyílt titok, hogy lehet köztük valami" - mondta a Blikknek egy színházi kolléga. "Pedig mindent megtesznek, nagyon ügyelnek arra, hogy ne lessék minden pillanatukat kíváncsi tekintetek. Ám az már árulkodó, hogy Kata ott volt a Puskás, a musical júniusi bemutatóján. Azt beszélik, utána kezdtek randizni. Mind a ketten nyitottak egy új kapcsolatra, de nem akarnak semmit elsietni, ráadásul óvatosak is, hiszen mindketten égették már meg magukat. Fiatalok, függetlenek, megérdemlik a boldogságot" - tette hozzá.

Szente Vajk színész lehet Dobó Kata új párjaFotó: Csudai Sándor - Origo