Tóth-Zsiga Nóra életét teljesen megváltoztatta, amikor ő kapta meg Faragó Mónika szerepét a Jóban Rosszban sorozatban. A sorozat 16 év után véget ért és Nórával együtt minden stábtag megkönnyezte az utolsó forgatási napot. 

Tóth-Zsiga Nóra nem gondolta volna, hogy ő kapja meg a szerepet, mivel sok ismert színésznővel volt versenyben. Úgyhogy nagyon meglepődött, amikor harmadik körre is visszahívták és nem akart hinni a fülének, amikor végül őt választották a karakter megformálására.

Tóth-Zsiga Nóra 5 éven át formálta meg Faragó Mónika karakterét a Jóban Rosszban sorozatban.Forrás: instagram.com/tothzsiganora

 A színésznő rengeteget tanult az elmúlt öt évben, amiért örökké hálás lesz. Faragó Mónika  még a valós jellemét is átformálta kicsit, jót tett neki, hogy a kamerák előtt olyasmit is megtehetett, amit a valóságban talán sose tett volna meg. Így nem csoda, hogy az utolsó forgatási nap őt is nagyon megviselte.

Az utolsó nap előtti éjszaka éppen úgy nem aludtam, ahogyan az első előtt sem. Azóta számtalanszor visszanéztem a felvételt, amit a többiek készítettek az utolsó jelenetemről és mindannyiszor el is eredtek a könnyeim. Ez persze pont így történt akkor is, amikor utoljára állt le a kamera. Mindannyian megkönnyeztük azt a pillanatot"- mesélte Nóra a Ripostnak, és azt is hozzátette, hogy most egy hatalmas búcsúbulira készülnek. Azt  is tervezik, hogy minden évben összejönnek majd, hogy visszaidézzék az együtt töltött éveket.

Kapcsolódó cikkek: