Könnyek között mondott búcsút a TV2 sztárja: egy korszak véget ért

Forrás: instagram.com/tothzsiganora -
búcsú Jóban Rosszban utolsó forgatás Tóth Zsiga Nóra Jóban rosszban megszűnik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth-Zsiga Nóra életét teljesen megváltoztatta, amikor ő kapta meg Faragó Mónika szerepét a Jóban Rosszban sorozatban. A sorozat 16 év után véget ért és Nórával együtt minden stábtag megkönnyezte az utolsó forgatási napot. 

Tóth-Zsiga Nóra nem gondolta volna, hogy ő kapja meg a szerepet, mivel sok ismert színésznővel volt versenyben. Úgyhogy nagyon meglepődött, amikor harmadik körre is visszahívták és nem akart hinni a fülének, amikor végül őt választották a karakter megformálására.

Tóth-Zsiga Nóra 5 éven át formálta meg Faragó Mónika karakterét a Jóban Rosszban sorozatban. Forrás: instagram.com/tothzsiganora

A színésznő rengeteget tanult az elmúlt öt évben, amiért örökké hálás lesz. Faragó Mónika még a valós jellemét is átformálta kicsit, jót tett neki, hogy a kamerák előtt olyasmit is megtehetett, amit a valóságban talán sose tett volna meg. Így nem csoda, hogy az utolsó forgatási nap őt is nagyon megviselte.

Kapcsolódó cikkek:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.