Így vélekedik saját teljesítményéről Milák Kristóf: elmondta, min gondolkodik

Forrás: Sputnik via AFP/Grigory Sysoev -
Milák Kristóf úszó olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milák Kristóf elképesztő teljesítményt nyújtott Tokióban, mégis azon gondolkodik, hogyan lehetett volna még jobb.

Ahogy azt korábban megírtuk, a tokiói olimpián Milák Kristóf 200 pillangóban aranyat, 100 pillangóban ezüstöt nyert, de a díjak mellett tanúbizonyságot tett sportszerűségéről is, ugyanis ünneplés helyett Hosszú Katinkát vigasztalta. A 21 éves úszó egy életre beírta magát a sporttörténelembe, arról nem is beszélve, hogy az úszó szakadt nadrággal lett olimpiai bajnok.

Egy friss interjúban elmondta, hiába a jó teljesítmény, azért gondolkodik azon, hogyan lehetett volna az ezüstből is aranyat faragni:

"Talán ha kicsit korábban kezdem el a hajrát, akkor az is megvan. Persze így is nagyon elégedett vagyok" - mondta a Borsnak.

Forrás: Sputnik via AFP/Grigory Sysoev

Kristóf teljesítménye bejárta az egész világot, több világsztár is megemlékezett érdemeiről: például Michael Phelps és Jamie Lee Curtis színésznő is. Az úszót azonban most már csak egyetlen dolog érdekli, a jól megérdemelt pihenés:
"Nem foglalkoztam ilyen mértékben a külvilággal, csakis a versenyzésemre koncentráltam. Most viszont jöhet a pihenés ideje, néhány hétre biztosan kikapcsolok."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.