Megszólalt a Majkáékkal való szakításról Kollányi Zsuzsi: "Beszéltünk Petivel erről, igyekeztem meggyőzni, de ő nem hitt ebben"

Forrás: Mudra László/Origo, Instagram/majesz187 -
Majka zenekar énekesnő szakítás Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem tagja a Majka és a Ők formációnak Kollányi Zsuzsi, helyette az utóbbi koncerteken Nika állt színpadra. Azt, hogy megváltak tőle, nem verték nagydobra, de azt beszélik, Majkáék azért néztek másik énekesnő után, mert Zsuzsi gyereket vállalt. Ikrei, Bálint és Bence háromévesek, a legkisebb fia, Bogdán pedig egy.

Majka az ügyben nem kívánt nyilatkozni, Kollányi Zsuzsi viszont elmonta a Borsnak, mi vezetett a szakításhoz.

Kollányi Zsuzsi már nem lép fel Majkáékkal Forrás: Mudra László/Origo, Instagram/majesz187

"Bogdán fiam születése után egy hónappal már színpadon voltam, ahogy az ikrek világrajövetele után is. Tudtam, hogy mi hajt, ismerem a bennem rejlő erőt, kétségem sem volt afelől, hogy három gyermek mellett is tudok dolgozni. Ahogy egyébként már dolgozom is. A gyerekvállalást össze lehet hangolni a munkával, főleg, ha valakinek ennyi alkotó energiája van, mint amennyit én kaptam örökül. Beszéltünk Petivel erről, igyekeztem meggyőzni, de ő nem hitt ebben. Értem az ő oldalát is, de úgy gondolom, hogy ennél jobban kellett ismernie, bízhatott volna bennem. És, ha már gyermekvállalás... ha „baki faktornak" számít a gyermekvállalás – ahogy valamelyik cikkben olvastam –, akkor jobb választás lennék, hiszen én ezt már letudtam. (...) Soha nem volt egyértelmű a kommunikáció, nem lett kimondva, hogy nem dolgozunk együtt, de nyilvánvalóan éreztem, tudtam, a jelekből összeraktam, hogy nem velem számolnak. Nincs bennem harag, sőt örülök, hogy az a rengeteg munka, amit én is beletettem a produkcióba, a csúcsra repítette őket. Próbálom a szórakoztatót és kedves oldalát megfogni ennek a helyzetnek. A többit az égiekre bízom" - mondta a lapnak Zsuzsi.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.