Ahogyan mi is beszámoltunk róla, a libatenyésztő Pista gazda végül nem találta meg a szerelmet a Házasodna a gazda műsorban. Végső választottja, Terézia kifejtette, nem szívesen élne a tanyán, ezért a férfi hazaküldte. A nő úgy reagált, hogy mind a tíz ujjára talál egy Pista gazdát, sőt, otthon várja is valaki. Utóbb kiderült, hogy ez nem így van, ugyanis Terézia a forgatások óta többször is felhívta Pistát, amiért szétszedték a kommentelők az asszonyt.

Utólag ugyanis kiderült, hogy nem csupán a libás tanya Pista gazdáé, hanem köze van ahhoz a luxustanyához is, ami tetszett Teréziának, de hozzátette, ezt nem akarta hangoztatni, hogy ne ezért akarjon vele maradni bármelyik nő is.

"Terézia még háromszor hívott telefonon, hogy találkozzunk, amióta befejeződtek a forgatások. Úgy látszik, mégsem találta meg az ujjaira azt a tíz Pistát. A találkozó nem jött létre, mert komolyan gondoltam, amit a kamerák előtt mondtam: ha valaki nem tudja elképzelni, hogy itt éljen velem a tanyán, akkor nincs esélye" – nyilatkozta nemrég a Story magazinnak Pista gazda.

Házasodna a gazda: Teréziát durván szétszedték a kommentelőkForrás: RTL Klub

A kommentelők nem rejtették véka alá a véleményüket, nem kímélték Teréziát, sokak szerint csak azért akarta magát visszakönyörögni a gazdához, mert megtudta, hogy övé a luxustanya is - írja a Blikk.

"De jól tette az öreg, jó rafkós volt. Csak a pénzre gondolt a nő" - írta az egyik kommentelő.

"Hoppá, akkor így járt !! Kíváncsi lennék arra a »minden ujjamra 10 Pistára«" - írta le véleményét egy másik.

"Pénzéhes banya" - kommentelte még valaki.

Zoli gazda, ha tehetné másik lányt választana Jázmin helyett: "Már megbántam, amit tettem"