"Pénzéhes banya" - nekiestek a kommentelők Teréziának, amiért megpróbálta visszaédesgetni magát Pista gazdához

Forrás: RTL Klub -
vélemény kommentelők Pista gazda Terézia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan mi is beszámoltunk róla, a libatenyésztő Pista gazda végül nem találta meg a szerelmet a Házasodna a gazda műsorban. Végső választottja, Terézia kifejtette, nem szívesen élne a tanyán, ezért a férfi hazaküldte. A nő úgy reagált, hogy mind a tíz ujjára talál egy Pista gazdát, sőt, otthon várja is valaki. Utóbb kiderült, hogy ez nem így van, ugyanis Terézia a forgatások óta többször is felhívta Pistát, amiért szétszedték a kommentelők az asszonyt.

Utólag ugyanis kiderült, hogy nem csupán a libás tanya Pista gazdáé, hanem köze van ahhoz a luxustanyához is, ami tetszett Teréziának, de hozzátette, ezt nem akarta hangoztatni, hogy ne ezért akarjon vele maradni bármelyik nő is.

"Terézia még háromszor hívott telefonon, hogy találkozzunk, amióta befejeződtek a forgatások. Úgy látszik, mégsem találta meg az ujjaira azt a tíz Pistát. A találkozó nem jött létre, mert komolyan gondoltam, amit a kamerák előtt mondtam: ha valaki nem tudja elképzelni, hogy itt éljen velem a tanyán, akkor nincs esélye" – nyilatkozta nemrég a Story magazinnak Pista gazda.

Házasodna a gazda: Teréziát durván szétszedték a kommentelők Forrás: RTL Klub

A kommentelők nem rejtették véka alá a véleményüket, nem kímélték Teréziát, sokak szerint csak azért akarta magát visszakönyörögni a gazdához, mert megtudta, hogy övé a luxustanya is - írja a Blikk.

"De jól tette az öreg, jó rafkós volt. Csak a pénzre gondolt a nő"

- írta az egyik kommentelő.

"Hoppá, akkor így járt !! Kíváncsi lennék arra a »minden ujjamra 10 Pistára«"

- írta le véleményét egy másik.

"Pénzéhes banya"

- kommentelte még valaki.

Zoli gazda, ha tehetné másik lányt választana Jázmin helyett: "Már megbántam, amit tettem"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.