Az elmúlt hetekben Marsi Anikó és Palik László szakításától volt hangos a sajtó, valamint attól, hogy rövid időn belül mindketten új párt találtak maguknak. Most azonban egy bennfentes informátort meglepő dolgokat árult el a házaspár kapcsolatáról. 

Több kérdés is felmerül Marsi Anikó és Palik László szakításával kapcsolatban. Az egyik ilyen, hogy vajon Marsi Anikó azért repült-e annak idején Dominikára, hogy aláírassa a férjével a válási papírokat. Egy bennfentes szerint ez azonban egy légből kapott híresztelés: a műsorvezetőnek hiányoztak a gyermekei, ezért utazott ki Dominikára. Válásról nem volt szó és ez azóta sem változott.

A bennfentes szerint Marsi Anikó és Palik László nem válnak el egymástól.Forrás: TV2

Visszatérve a házaspár válására, nem tartják szükségesnek. A különélés ellenére a legnagyobb egyetértésben nevelik a fiúkat, minden őket érintő kérdést megbeszélnek és csak úgy döntenek"

- nyilatkozta egy informátor a Hot! Magazinnak, ami mindenképpen meglepő, hiszen Marsi Anikónak azóta új párja van, akit már mindenkinek bemutatott és akivel azóta már össze is költöztek.

Összeköltöztek, pontosan úgy élnek, mint egy család és mindennap együtt futnak. Nemrég a Balatonra is négyen utaztak el pihenni, akárcsak Horvátországba"

- erősítette meg a bennfentes. Ráadásul nemrég az a híresztelés kapott szárnyra, hogy szerelme kivett egy hónap fizetés nélküli szabadságot, hogy folyamatosan Anikó mellett lehessen.