Egyelőre úgy tűnik, hogy Palik László és Marsi Anikó mások oldalán találták meg a boldogságot, de meglehet, hogy a kettejük kapcsolata még nem zárult le teljesen. Egyesek szerint van esély arra, hogy visszataláljanak egymáshoz. 

Palik László és Marsi Anikó házassága véget ért, de lehet, hogy nem végleg. Habár mindketten új párra találtak már, mint ismert, Marsi Anikó Szulák Andrea volt kedvese mellett találta meg a boldogságot, Palik László pedig egy fiatal lány oldalán. Választásaik azonban nem biztos, hogy véglegesek, Frabato mágus szerint legalábbis a számok szerint van esély a békülésükre. 

Marsi Anikó és Palik László még kibékülhetnekForrás: TV2

"Marsi Anikó és párja kapcsolata nem tart majd tovább 1-2 évnél. A 7 éves ciklusváltás alapján arra lehet következtetni, hogy Anikó és Palik László házassága valójában 3-4 éve ment tönkre, és azóta az útkeresés fázisában vannak, a mostani kapcsolataik pedig pont a 7 éves ciklusuk közepén jött, vagyis ezek inkább csak fellángolások. Ilyenkor mindig ellentétes váltás jön, vagyis az új pár külső jegyekben és belső tulajdonságokban is szöges ellentéte az előzőnek" - mondta a 168 óra kérdésére Frabato. 

"Két-három év múlva pont elérnek abba a korba, amikor van egy visszaforgás, visszatekintés. Így én a számok alapján valószínűnek tartom, hogy akkor vissza is fognak térni egymáshoz" - tette hozzá.