Új szerelme a nap 24 órájában istápolja Marsi Anikót: Gábor kivett egy hónap fizetés nélküli szabadságot

Marsi Anikó párja Marsi Anikó Marsi Anikó szerelme
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapokig titkolta kapcsolatát Marsi Anikó és párja, Gábor, most már azonban nyíltan vállalják szerelmüket. Anikó már a családnak és a kollégáinak is bemutatta Gábort. A férfi egyik barátja azt mondta, hogy Gábor a széltől is óvja a műsorvezetőt, minden percüket együtt töltik..

"Kivett egy hónap fizetés nélküli szabadságot, hogy most állandóan Anikó mellett lehessen. Azt nem árulta el, hogy miért, csak annyit tudunk, hogy most Anikót istápolja a nap 24 órájában. Otthon is együtt vannak, együtt futnak, főznek, vásárolnak. Gábor hozza-viszi őt a TV2-be, megvárja a stúdió előtt, és aztán mennek is haza. Úgy tűnik a kívülállónak, mintha a széltől is óvni akarná Anikót. Azt azonban senki nem tudja, hogy ennek mi az oka" - mondta a férfi egyik közeli ismerőse a Blikk Rúzsnak.

Marsi Anikó Forrás: https://www.instagram.com/marsianiko_official/






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.