Szexi villantások, forró csókok: így romantikázik Penelope Cruz és Javier Bardem

Forrás: NORTHFOTO/face to face/Timm/Face To Face -
szerelem Javier Bardem pár nyaralás Penelope Cruz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Penelope Cruz és Javier Bardem maximálisan kihasználják a nyár utolsó napjait. Az álompár Olaszországban, a Monte Argentario félszigeten vakációzott, amikor lencsevégre kapták őket. 

Penelope Cruz és Javier Bardem házassága még mindig remekül működik, amit azok a paparazzi fotók is bizonyítanak, amik Olaszországban készültek róluk. A pár szemmel láthatólag remekül érezte magát a tengerparton. A 47 éves színésznő fekete fürdőruhában élvezte a napsugarakat, majd férjével együtt merültek el a habokban és nem mulasztottak el pár szenvedélyes csókot is váltani - írja a Daily Mail.

Penelope Cruz és Javier Bardem házassága még mindig remekül működik Forrás: NORTHFOTO/face to face/Timm/Face To Face

Penelope Cruz legalább 10 évet letagadhatna, alakja most is kifogástalan, míg Javier Bardemnek is jót tesz a kor, sármosabb, mint valaha. A pár a 2008-as Vicky Cristina Barcelona című romantikusfilm forgatásán szerettek egymásba, 2010-ben házasodtak össze és azóta két gyermekük is született.

A fotókat ITT tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.