Jessica Mulroney Meghan Markle legjobb barátnő barátság születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan és Jessica Mulroney egy évtizede elválaszthatatlanok voltak egymástól, amióta Harry herceg felesége Kanadába költözött a Suits forgatására. Most viszont minden jel arra mutat, hogy véget ért a nagy barátság.

Sokaknak feltűnt, hogy Meghan legjobb barátnője, Jessica Mulroney nem köszöntötte fel nyilvánosan a hercegnét 40. születésnapja alkalmából.

- nyilatkozta az egyik forrás. A két barátnő közti szakadásnak azonban már több előjele is volt - írja a The Sun.

Jessica néhány nappal Meghan születésnapja előtt, augusztus 4 -én közzétett egy rejtélyes Instagram - bejegyzést, majd gyorsan törölte.

- írta, arra utalva, hogy Meghan az ITV műsorvezetőjének adott interjújában arról panaszkodott, hogy a királyi családban senki nem kérdezte meg, "hogy van" vagy "jól van-e". "

Jessica Mulroney és Meghan Markle mindig is nagyon jó barátnők voltak. Forrás: WireImage/2016 George Pimentel/George Pimentel

Még júniusban Jessica hasonló bejegyzést írt az "elveszett barátokról".

Meghan és Jessica egy évtizede elválaszthatatlanok voltak egymástól, ő volt a hercegné stílustanácsadója és legnagyobb bizalmasa. Meghan vélhetően tavaly távolodott el Jessicától, miután Sasha Exeter életmódblogger rasszizmussal vádolta a kanadait. Bár Mulroney tagadta, hogy rasszista lenne, Meghan csendben maradt, s a hírek szerint megszakította a kapcsolatot Jessicával, bár ezt soha nem erősítették meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.