Meghan és Jessica Mulroney egy évtizede elválaszthatatlanok voltak egymástól, amióta Harry herceg felesége Kanadába költözött a Suits forgatására. Most viszont minden jel arra mutat, hogy véget ért a nagy barátság.

Sokaknak feltűnt, hogy Meghan legjobb barátnője, Jessica Mulroney nem köszöntötte fel nyilvánosan a hercegnét 40. születésnapja alkalmából.

Jess tipikusan az az ember, aki még arról is posztol, hogy felbontott egy borítékot, így az a tény, hogy ő az egyetlen Meghan közeli barátai közül, aki nem kívánt neki nyilvánosan boldog születésnapot: több, mint furcsa"

- nyilatkozta az egyik forrás. A két barátnő közti szakadásnak azonban már több előjele is volt - írja a The Sun.

Jessica néhány nappal Meghan születésnapja előtt, augusztus 4 -én közzétett egy rejtélyes Instagram - bejegyzést, majd gyorsan törölte.

Évek óta beszélek a mentális betegségekről. ... Magányos lehetsz, ha a világ, a barátok távol vannak tőled, és meg sem kérdezik, hogy vagy. De szerencsére megtalálod azokat a dolgokat, amelyek valóban számítanak"

- írta, arra utalva, hogy Meghan az ITV műsorvezetőjének adott interjújában arról panaszkodott, hogy a királyi családban senki nem kérdezte meg, "hogy van" vagy "jól van-e". "

Jessica Mulroney és Meghan Markle mindig is nagyon jó barátnők voltak.Forrás: WireImage/2016 George Pimentel/George Pimentel

Még júniusban Jessica hasonló bejegyzést írt az "elveszett barátokról".

Az élet megváltozik. Elveszíted a szerelmedet. Elveszíted a barátaidat. Elveszíted magadból azokat a darabokat, amelyekről soha nem gondoltad volna, hogy eltűnnek. És aztán, észre sem véve, ezek a darabok visszatérnek. Új szerelem lép be. Jobb barátok jönnek.

Meghan és Jessica egy évtizede elválaszthatatlanok voltak egymástól, ő volt a hercegné stílustanácsadója és legnagyobb bizalmasa. Meghan vélhetően tavaly távolodott el Jessicától, miután Sasha Exeter életmódblogger rasszizmussal vádolta a kanadait. Bár Mulroney tagadta, hogy rasszista lenne, Meghan csendben maradt, s a hírek szerint megszakította a kapcsolatot Jessicával, bár ezt soha nem erősítették meg.