Jessica Mulroney rasszista viselkedése miatt elbúcsúzhat a karrierjétől

Jessica Mulroney Sasha Exeter Meghan Markle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle legjobb barátnője túl messzire ment: viselkedésével megásta a saját sírját. 

Egy híres kanadai influenszer - Sasha Exeter - azt szerette volna, ha Jessica Mulroney, követve legjobb barátnője, Meghan Markle példáját, készít egy videót, amelyben elmondja, mit gondol a rasszizmusról és George Floyd haláláról.

Jessica azonban magából kikelve közölte Sashával, hogy sikeres, fehér nőként ő nem kíván ezzel foglalkozni, és neki egyébként is sokkal fontosabb, hogy a saját tévéműsorát reklámozza. És ha még ez nem volna elég, meg is fenyegette Exetert: azt mondta, minden divatcégnek el fogja mondani, hogy zaklatja őt, és elintézi, hogy ne kapjon tőlük több munkát.

Exeter a történteket az Instagramon mesélte el, melynek következtében a követői azonnal rasszistának titulálták Jessicát, akinek nem volt más választása, mint nyilvánosan bocsánatot kérni Sashától. Ám Meghan Markle barátnője nem volt okos, ugyanis a bocsánatkérés után privát üzenetben ismét megfenyegette Exetert, hogy bepereli a történtek miatt. Exeter ezt az üzenetet is nyilvánossá tette, ami elindította Jessica karrierjének hanyatlását.

Elbukta a marketinges állását, valamint a CTV és a Netflix is levette a műsoráról az esküvős reality show-ját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.