Kitálalt L.L. Junior közeli ismerőse: "Kinga be van zárkózva a kisbabájukkal"

Forrás: L.L. Junior / Instagram -
nők válás csajozás szakítás L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit meglepett a hír, hogy L.L. Junior és felesége Körtvélyessy Kinga különköltöztek.Az énekesnek nem volt könnyű az elmúlt időszak és szüksége van időre, hogy meggyászolja a szakítást. A női rajongói ezt nem veszik figyelembe, üzenetekkel árasztják el a facér Juniort. 

Elég egyértelmű üzenetben adta tudtára L.L. Junior a női rajongóinak, mennyire nyitott most egy új kapcsolatra. Ez nem is meglepő, hisz nehéz időszak áll mögötte. Nem elég, hogy elveszítette kisfiát, volt feleségét gondatlan emberöléssel vádolják, most még Kingával is tönkrement a házassága. Úgy látszik, hogy a szerelmes hölgyek ezt nem veszik figyelembe, folyamatosan üzenetekkel bombázzák L.L. Juniort.

L.L. Junior nem akar csajozni. Forrás: L.L. Junior / Instagram

- nyilatkozta a Borsnak az énekes egyik közeli ismerőse, aki azt is hozzátette, hogy az énekes aggódik Kingáért, hisz volt párja nincs hozzászokva ehhez a nagy nyilvánossághoz.

"Ő már hozzászokott ahhoz, hogy a nyilvánosság előtt éli az életét, de Kinga, aki be van zárkózva a kisbabájukkal, sokkal rosszabbbul viseli a helyzetet. Ha pedig ez nem lenne elég, Junior a kisfia miatt is aggodik, mert nem szeretné, hogy Lacika olyasmit lásson, amit nem kellene" - mondta az ismerős.

Nem meglepő, hogy a rappernek ezek után most nem a csajozáson jár az esze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.