Hoppá! Majoros Hajni nem hófehér ruhában megy hozzá Majkához - Fotó

Forrás: Instagram/majoroshajnalka -
Majoros Hajnalka Majoros Hajni Dundika Majka Majoros Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkezdődött az év legjobban várt celebesküvője, Majka és Hajni ugyanis hamarosan kimondják a boldogító igent.

Majka és Dundika háromnapos esküvőjét pazar környezetben, egy Tolna megyei borbirtokon rendezik meg. Az év bulijára több híresség is meghívást kapott: többek között Pápai Joci, Curtis, Ördög Nóra és Tilla már a helyszínen vannak, de szépen sorban érkeznek a vendégek a nívós eseményre.

A rapper nem szeretné, ha a sajtó munkatársai is jelen lennének az eseményen, azért még a borbirtok légterét is védik, sőt, Majka előre jelezte, hogy ha drón kerül a közelbe, azonnal hatástalanítják. Ma reggel a Bors munkatársai lencsevégre kapták Hajnit, aki menyasszonyi ruháját fogta a kezében, most pedig közelebbről is lefotózták a leendő feleség ruháját, ami hófehér helyett egy rövid, tüllös, pink színű ruha.

Nos, hamarosan kiderül, a szóban forgó ruha valóban Hajnié-e, vagy esetleg az egyik koszorúslányé, bár az is lehet, hogy ez lesz éjfél után a menyasszony menyecskeruhája, mindenesetre a lesifotót IDE kattintva bárki megtekintheti.

Hajni és Majka nemsokára kimondják a boldogító igent. Forrás: Instagram/majoroshajnalka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.