"Ma egy álom valóra vált" - Nagy Alexa pezsgővel a kezében kürtölte világgá boldogságát

boldogság színésznő Nagy Alexa Nagy Alexandra álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Alexa óriási örömhírt osztott meg rajongóival.

Hétfőtől minden este láthatják a nézők a Survivort. A színésznő is tagja a túlélő show celeb csapatának, így holnaptól a nézők nyomon követhetik, hogy bírta Nagy Alexa a játék fizikai és lelki nehézségeit. A színésznő már izgatottan várja, hogy újraélje a Survivor pillanatait, de nem ez az egyetlen szuper dolog, ami az elmúlt időszakban történt vele.

Köszönöm! Hosszú évek munkája, hajnali ébredése, késői fekvése, szövegtanulása, az a sok erőfeszítés, lemondás a szabadidőről, a programokról, a barátokról vagy akár szerelemről, most megtérülni látszik. Minden vágyam volt egy zsebkendőnyi zöld terület, azt vizionáltam nap mint nap, hogy reggel madárcsicsergésre ébredek és csak egy karnyújtásnyira van a természet, hogy a kiskutyáim boldogan rohangálnak a kertben míg én virágokat ültetek, majd lesétálunk együtt a tóhoz. Hát, ez most valóra vált, és nem tudok elég hálás lenni

-írta Alexa a fotóhoz.

A színésznő Instagram-sztoriban kissé könnyes szemmel, egy pezsgőt szorongatva látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.