Civilek a celebek ellen: komoly sérülés történt, mentőt kellett hívni

Forrás: Shutterstock -
mentő sérülés Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan kezdetét veszi a Survivor című műsor, de csak a tévében, hiszen a forgatás már lezajlott. Az új évadban celebek vs. civilek harcát láthatjuk majd, ami nem lesz fájdalommentes. 

Augusztus 30-án láthatják a nézők a Survivor első részét, melyben rendhagyó módon nem csupán ismeretlen arcokkal fognak találkozni a tévénézők.

A piros csapatban ismert magyar emberek fognak megküzdeni a sárga csapat civilekből álló tagjaival. Többek között láthatjuk majd Gáspár Evelint, Kabát Pétert és Járai Mátét is, ahogy megpróbálják túlélni a mostoha körülményeket és az embert próbáló feladatokat.

Egy ilyen küzdelem során, már a játék elején történt is egy komoly sérülés, mentőt kellett hívni az egyik játékoshoz. Hogy pontosan mi és kivel történt, kiderül az első adásból.

Ez is érdekelhet: Teljesen kikészült a Survivor játékosa: zokogva hívta szeretteit Dominikáról

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.