42 évesen készül a gyermekvállalásra a népszerű magyar énekesnő: "Biztosan nem reccsenti meg a kapcsolatunkat"

Forrás: Facebook/Csézy -
esküvő családalapítás szerelem Csézy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz éve él együtt, hét éve pedig házasságban szerelmével Csézy, aki 42 évesen úgy érzi, hogy nagyon vágyik már egy közös babára.

Nem volt mindig egyszerű a népszerű énekesnő, Csézy élete, de tíz évvel ezelőtt megtalálta a társát és azóta a legnagyobb harmóniában és szeretetben élnek együtt. Bár korábban soha nem gondolta volna, hogy találni fog még egy olyan férfit, aki mellett boldog lehet.

"Ma már csak arra tudok gondolni, az élet véges, repül az idő, hátralévő éveinket szeretnénk Lacival szerelemben, szeretetben eltölteni. Ma már sokkal jobban szeretem, mint a kapcsolatunk elején. Összeértünk, összecsiszolódtunk, összenőttünk, egyezünk" - meséli az énekesnő a Best magazinnak, aki között férjével, Szabó László rákkutatóval 18 év a korkülönbség.

Gyermeket szeretne Csézy és 18 évvel idősebb férje, László Forrás: Facebook/Csézy

"Tíz éve élünk együtt, hétéves házasok vagyunk, már csak három év, és újból összeházasodunk. Minden bizonnyal mi nem leszünk ötvenéves házasok, így nekünk minden perc, nap és év ajándék, ünnep. Tíz éve mi csak ketten vagyunk egymásnak"

- tette hozzá Csézy, aki bevallotta, hogy mindketten vágynak már közös babára.

Az énekesnő egyáltalán nem fél attól, hogy a gyermek bármit változtatna a kapcsolatukon.

"Öt kutyával és négy macskával élünk együtt, jó előképzés ez egy gyerekhez, így majd ha jön, biztosan nem reccsenti meg a kapcsolatunkat"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.