Csézy párja már az első randin tudta, vele akarja leélni az életét

párkapcsolat szerelem Csézy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csézy esküvői fotójukkal emlékezett meg kilencedik évfordulójukról. Az énekesnő posztjában azt is elárulta, már az első randin tudták, hogy egymásnak lettek teremetve.

Sokan támadták a sztárt, amikor összejött a nála 18 évvel idősebb üzletemberrel. Csézy anno megkapta, hogy csak a pénz miatt van a férfival. Csakhogy az idő őket igazolja: most ünnepelték 9. évfordulójukat.

Az énekesnő szerint érdekből nem lehet ilyen hosszú ideig fenntartani egy kapcsolatot.
„Ha valaki a csillogásért, luxusért, vagyonért vállal be egy kapcsolatot, pláne egy házasságot, szíve-joga. Én nem tudnék így élni, és azt gondolom, hogy ez csak ideig-óráig tud működni, mert az embert nem ez teszi boldoggá hosszú távon" – vélekedett a sztár.

Csézy a Facebookon egy esküvői fotóval emlékezett meg a nagy napról, amikor először találkoztak. Emellett elárulta, férje már az első randin azt mondta neki: „Én Magával szeretném leélni az életemet!"
A pár úgy érzi, hamarosan a baba is érkezhet a családba...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.