ByeAlex elárulta, milyen lesz a jubileumi X-Faktor: ilyen versenyzőkre számíthatunk

X-Faktor versenyzők ByeAlex RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan a nézők is láthatják az X-Faktor tizedik, jubileumi évadát. ByeAlex most arról írt posztjában, milyenek az idei versenyzők.

Már tavasszal a tehetségeket keresték az X-Faktor munkatársai, a nyári forgatás után pedig augusztus közepén az is eldőlt, ki az a 12 versenyző, aki az élő show-ba jut. Az idei, jubileumi évadban Csobot Adél és a már jól összeszokott trió, Puskás Peti, ByeAlex és Gáspár Laci szórakoztatja majd hétről hétre a nézőket.

A mentorok több fotót is közzétettek a nyári forgatásokról, ByeAlex pedig egy mai posztjában további részleteket árult el az idei évadról.

"Idén ötödjére leszek az X-Faktor mentora, ahogy Laci és Peti is. Ezzel elmondhatjuk magunkról, hogy mi hárman ültünk a faktor mentori pultja mögött a legtöbbször mentorként (...) Háromszor voltam eddig döntős-, és ebből kétszer győztes mentor! Sokan kérdezik tőlem nevetgélve, hogy mekkora buli a válogató? Nevetni a rossz előadásokon? Én azt a részét sosem szerettem igazán, mert engem valósan és leginkább a háttérmunka érdekel, a tehetségek gondozása, segítése; az ÉlőShowk hangulata és rezgései!

-írta Alex a posztjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.