Fittyet hány a vírusra az X-Faktor: hétvégén már vidéki castingokat tartanak

X-Faktor járvány tehetségkutató vírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén lesz az X-Faktor 10. évada, ami a 2020-ban berobbant koronavírus-járvány miatt a 2021-es évre tolódott. A hétvégén már elindulnak az első meghallgatások, és a tehetségeket az ország különböző pontjain keresik.

Az RTL Klub egyik legnézettebb tehetségkutató műsora, az X-Faktor - úgy tűnik - nem foglalkozik a koronavírus-járvánnyal, és több mint 200 vidéki helyszínen tartanak meghallgatásokat. Egerben, Székesfehérváron és Szombathelyen már most hétvégén tehetséges énekeseket keres a stáb.

A műsor kreatív producere, Verebély Marcell elárulta, hogy a stábtagok negatív teszttel érkeznek majd a meghallgatásra, ahol óránként meghatározott számú előadó lép színpadra -írja a 24.hu.

A meghallgatások Facebook eseménye alatt többen is azt kérdezik, mindenki ugyanabba a mikrofonba énekel-e majd, illetve, hogy maszkban kell-e színpadra lépni.

Mi van???????Ez komoly????? Ezt lehet?????? Rendezvény!!!! Maszk! Vészhelyzet!!! Stb....

- írja az egyik kommentelő. Úgy tűnik, az X-Faktorra nem vonatkoznak a vírus miatt bevezetett korlátozások.

Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.