Eldőlt, kik jutottak az X-Faktor élő show-jába: közülük kerül ki a 10. évad győztese

győztes X-Faktor Csobot Adél Puskás Peti Gáspár Laci ByeAlex RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nézők csak szeptembertől ismerhetik meg az X-Faktor tizedik évadának versenyzőit, pedig a mentorok már pontosan tudják, ki az a 12 énekes, aki az élő show-ba jutott.

A tavalyi évben a koronavírus járvány miatt nem tudták leforgatni az ország egyik legnézettebb és legkedveltebb tehetségkutatóját, az X-Faktort. 2021. márciusában a műsor készítői már gőzerővel keresték a tehetségeket - a fővárosban és vidéken egyaránt -, nyáron pedig leforgatták a válogatót, a tábort, most augusztusban pedig a mentorházat is.

- írta Puskás Peti a fotója alá.

A mentor csapatban az idei évben Dallos Bogi helyett Csobot Adél került, Puskás Peti, ByeAlex és Gáspár Laci viszont maradtak. Nos, kíváncsian várjuk, kik az a 12 versenyző, akit hamarosan az egész ország megismer, és persze azt is, ki és melyik kategóriát mentorálja majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.