Hihetetlen történetről számolt be Joshi Bharat. A műsorvezető gyerekkorában a saját szemével látta, ahogy a szomszéd kisfiút megszállja egy szellem.

Joshi Bharat hamarosan egy vadonatúj formátummal jelentkezik az Ozone TV képernyőjén szombat esténként, a Rejtélyek nyomában című műsor házigazdájaként. Az indiai származású Joshi olyan rejtélyekről beszélget majd sztárokkal és szakértőkkel, mint a földönkívüliek, vagy a szellemvilág. Joshi Bharat mindig is hitt a lélekvándorlásban, sőt, saját tapasztalata is van, amit a Riposttal  osztott meg.

„Gyermekkoromban az utcában, ahol éltünk, lakott egy korombéli fiú, aki egyik reggel ébredés után dél-indiai nyelven kezdett el beszélni. Senki nem értett belőle egy szót sem. Végül kerítettek valakit, aki lefordította, amit mondott. A kisfiú azt magyarázta, hogy az ő felesége és a gyermekei egy dél-indiai faluban laknak és neki beszélnie kell velük. A szülők végül elvitték arra a településre, ahol ő azonnal a „házához" ment és alaposan leszidta az ott élő nőt és annak gyerekeit, hogy nem úgy gondozzák a földet, ahogyan ő a halála előtt meghagyta nekik" - mesélte a lapnak Joshi Bharat a Life TV és az Ozone TV közös őszindító sajtótájékoztatóján.

„A kisfiú végül bement a házba, és az ott található családi fotókon mindenkit szépen név szerint felsorolt, amivel végképp meggyőzte a szüleit és persze a korábbi családját is, hogy valóban a nemrég elhunyt gazda nevében beszél. A hazafelé úton aztán újra az a kisfiú volt, mint korábban és többé nem szólalt meg a családja számára ismeretlen nyelven"- magyarázta a műsorvezető.

Life TV

„Nagyon izgalmas beszélgetéseket láthatnak majd a nézők. Sokat foglalkozunk az idegenekkel, akiknek a létezésében én hiszek. Úgy gondolom, hogy rengeteg intelligens és fejlett civilizáció alakulhatott ki a végtelen világegyetemben. Az egyik vendégem Császár Előd, akinek szent meggyőződése, hogy látott már ufót, de vendégem lesz az egyik tudományos-fantasztikus magazin főszerkesztője is, aki hatalmas mennyiségű dokumentációval rendelkezik a témában" - mondta  Joshi.