Neki szeretne bizonyítani Kamarás Iván a Dancing with the Starsban: "Innen is üzenem, csak figyelj"

édesanya Kamarás Iván Dancing with the Stars tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kamarás Iván átesett a tűzkeresztségen a TV2 Dancing with the Stars első adásában. Bár a színész nagyon izgult, 1-2 órával később a mosoly már levakarhatatlan volt az arcáról. 

Kamarás Iván nagyon izgult a Dancing with the Stars első adása előtt, de sokat segített neki, hogy táncpartnere, Anna, nagyon nyugodt volt. Az adás előtt még aludt is egy órát az öltözőben, míg Iván meditált, hogy oldja a feszültséget. Az adás után 1-2 órával jött a "megcsináltuk" érzés, utána már nem lehetett a mosolyt levakarni az arcáról. A színésznek ez egy nagyon új terep és édesanyjának is szeretne bizonyítani.

Kamarás Iván élvezte az első adás minden percét. Forrás: TV2

Szerencsére Annával nagyon jó párost alkotnak, Anna nemcsak fantasztikus táncos, hanem remek pedagógus és kiválóan ért ahhoz, hogy Iván is elhiggye: meg tudja csinálni!

A biztatás annyira jól sikerült, hogy Iván valóban imádta a tánc minden percét. Megszállottan maximalista, így szívét-lelkét belerakja a táncba, ahogy az összes szerepébe is. A többi pedig, ahogy ő mondja: "a zsűri, a nézők és anyukám dolga".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.