"Nyomott a mellkasom" - Az élő adás után lett rosszul a Sztárban sztár leszek! versenyzője, Urbán Edina

Forrás: Instagram/Edina Urbán -
TV2 dráma rosszullét Urbán Edina Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Urbán Edina vasárnap este, amint lejött a Sztárban sztár leszek! színpadáról, már tudta, hogy valami nincs rendben az egészségével.

Urbán Edina produkciója után Tóth Gabi elmondta, hogy versenyzője fellépése az utolsó pillanatig kérdéses volt, ugyanis teljesen elment a hangja, fájt a torka, és napok óta szenved. Szerencsére sikerült összeszednie magát, és lenyűgözte produkciójával a műsor mestereit, így továbbjutott, azonban nem gyógyult meg. Sőt, mikor vasárnap este lejött a színpadról, és az adrenalin már nem dolgozott úgy a szervezetében, érezte, nagy a baj.

"Az élő adás előtti héten már nagyon meg voltam fázva, alig volt hangom, tényleg megijedtem, hogy egyáltalán el tudom-e énekelni a dalomat, szóval kicsit szorongtam is emiatt, mielőtt színpadra álltam.
Szerencsére Gabi megnyugtatott, hogy az adrenalin akkora drog lesz, hogy minden fájdalmam megszűnik majd az élő adásban. Igaza lett, de miután lejöttem a színpadról éreztem, hogy valami nincs rendben – kezdte Edina a Borsnak. Az énekesnő hétfő reggel azonnal orvoshoz fordult, tünetei ugyanis súlyosbodtak.

Urbán Edina vasárnap este, amint lejött a Sztárban sztár leszek! színpadáról, már tudta, hogy valami nincs rendben az egészségével Forrás: Instagram/Edina Urbán

Nagyon fájt a tüdőm és nyomott a mellkasom, így elmentem az orvoshoz. Kiderült, hogy nem vagyok megfázva, vírusos sem vagyok, hanem komoly allergia kínoz. Még nem tudni, hogy pontosan mire vagyok érzékeny, de ettől fáj a torkom és a kelleténél többet tüsszögök is. Kaptam gyógyszert és inhalálni is kell. Szerencsére az allergiagyógyszer nem álmosít, így jól tudok koncentrálni a próbákon. A hangom még nem tökéletes, reggelente rekedt vagyok, de délutánra sikerül bemelegítenem a hangszálaimat

– mondta Urbán Edina, aki most vasárnap Rick Astley bőrébe bújik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.