32 évesen hunyt el a világhírű színésznő: végre kiderült, mi történt a halála előtt napon

halál színésznő Brittany Murphy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holtan találták otthonában a mindössze 32 éves világhírű szinésznőt, Brittany Murphyt. Egy dokumentumfilmnek köszönhetően most megtudhatjuk, mi is történt vele a halála előtti napon. Arra is fény derül, vajon tényleg tüdőgyulladás váltotta-e ki a 12 évvel ezelőtt bekövetkezett halálát.

Brittany Murphy csupán 32 éves volt, amikor az édesanyja a zuhany alatt talált rá eszméletlen állapotban lévő lányára. A helyszínre érkező mentők mindent megtettek, hogy megmentsék a lányt, de nem reagált a kezelésre, a kórházba érkezve pedig meghalt. A váratlan tragédia az egész világot sokkolta, hiszen a színésznőnek rengeteg rajongója volt - írja a Femcafe.

Az igazságügyi szakértők szerint a halálát tüdőgyulladás és anémia okozta, de szerepet játszhatott a vényköteles gyógyszerek magas szintje is a vérében a hirtelen bekövetkezett tragédiában.

Azóta több összeesküvés-elmélet is napvilágot látott: többen úgy vélik, hogy Brittany halálát a drogok okozták, alkohol, esetleg a férje, aki öt hónappal később szintén abban a lakásban hunyt el, ahol Brittany is. A HBO Max streaming október 14-én tűzte ki a dokumentumfilm érkezésének időpontját, amely a What happened, Brittany Murphy? címet kapta, és a színésznő halála előtti nap eseményeit dolgozza fel.

A filmben több családtag is megszólal majd: Brittany férjének (Simon Monjack) édesanyja, testvérei, Linda és James, valamint Simon egykori menyasszonya is - így több titokra is fény derülhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.