A legfrissebb hírek szerint mérgezés okozta a 2009-ben elhunyt színésznő és férje halálát.

Megmérgezték Brittany Murphy-t és férjét - állítja az a toxikológiai jelentés, amelyet a négy évvel ezelőtt meghalt színésznő édesapjának kérésére készítettek. Brittany Murphy-re 2009 decemberében holtan talált rá édesanyja, a boncolási jegyzőkönyv szerint halálát tüdőgyulladás és vérszegénység okozta.

Forrás: AFP

Furcsa módon ugyanezt állapították meg az öt hónappal később elhunyt férjével, Simon Monjackkel kapcsolatban is. Murphy édesapja, Angelo Bertolotti, akinek meggyőződése, hogy valaki lánya életére akart törni, egy független laborral újra megvizsgáltatta a bírósági úton szerzett haj-, szövet- és vérmintát. A labor megállapítása szerint felmerülhet a gyilkosság gyanúja is, hiszen Brittany Murphy szervezetében tíz nehézfém értéke is jóval magasabb volt a normálisnál, ami aligha köszönhető a véletlennek. A felvetések szerint akár patkányméreg is állhat a halál mögött. Hogy mi lesz az ügy folytatása, arról egyelőre nincsenek információk.

Halálos természet - kiállítás erős idegzetűeknekhttp://www.life.hu/life/galeria/20131118-halalos-termeszet-cimu-kiallitas-a-debreceni-modemben.html Mariuhánás cigaretta okozta a fiatal fiú halálát?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20131112-a-kannabisz-hatasa-a-fiatal-szervezetre-dr-fodor-miklos.html Íme a világ születési és halálozási térképehttp://www.life.hu/anyaskodj/20131105-brad-lyon-amerikai-tudos-egy-internetes-terkepen-lemodellezte-a-vilag.html Halálos magasságból ugrott le Beyoncéhttp://www.life.hu/szorakozz/20131028-beyonce-amerikai-enekesno-190-meter-magassagbol-ugrott-le-egy-ujzelandi.html Aki a címlapért a saját halálát is bevállalja (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20131023-a-luxusprostitualt-vendege-ongyilkossaggal-szeretne-cimlapra-kerulni.html