Puskás Peti és Dallos Bogi esküvőjük után mindketten megváltoztatták a nevüket Puskás-Dallosra. Az énekes elmondta, sokan nem értik, miért vette fel ő is felesége nevét, és sokan heccelik is miatta, pedig végtelenül egyszerű erre a magyarázat. 

Puskás Peti és Dallos Bogi szinte a szemünk láttára szerettek egymásba, hiszen akkor kerültek közel egymáshoz, amikor mindketten mentorok voltak az X-Faktorban. Esküvőjükre idén nyáron került sor, amiről a közösségi oldalaikon mutattak felvételeket.

Puskás Peti felvette felesége nevét, ami indulatokat váltott kiForrás: instagram.com/dallosbogi

Később az is kiderült, hogy mindketten a névváltoztatás mellett döntöttek, Puskás-Dallos lett belőlük. Míg Bogi esetében nem tettek fel ezzel kapcsolatban kérdéseket, Puskás Peti névváltása indulatokat váltott ki, pedig egyszerű magyarázata van arra, miért döntött így. 

Szerettem volna én is úgy bemutatkozni, hogy jelezzem: büszke vagyok a feleségemre, hogy mi egy család vagyunk. Ha ő megteheti, én is szeretném megtenni. Nekem ez igenis fontos" - mondta Istenes Bence műsorában Puskás Peti, aki azt is elárulta, hogyan kritizálták döntését.

Indulatokat keltett. Amikor focizni megyek, a csapattársak cinkelnek miatta. Volt, hogy azt mondták, ez tiszteletlenség, szembeköpöm a hagyományokat, szembemegyek azzal a több száz, több ezer éves tradícióval, hogy a nő veszi fel a férfi nevét. Engem nagyon meglepett, hogy ez ilyen érzelmeket vált ki az emberekből" - mondta.