Újabb részletek láttak napvilágot Dallos Bogi és Puskás Peti esküvőjéről: több hazai sztár is az ifjú házasokkal bulizott

Forrás: instagram.com/dallosbogi -
esküvő Puskás Peti sztárok Dallos Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti a tegnapi napon, augusztus 27-én kimondta a boldogító igent. Azt már láthattuk, hogy a fiatal feleség milyen gyönyörű ruhában állt oltár elé, most az is kiderült, hogy mely hazai sztárok buliztak együtt a friss házasokkal.

Augusztus 27-én egy természetközeli helyen mondta ki a boldogító igent Dallos Bogi és Puskás Peti. A friss házasok nagy napjáról már nyilvánosságra került néhány fotó, most azonban arra is fény derült, hogy mely hazai sztárok ünnepelték a fiatal házasokat a nagy napjukon.

A Joy beszámolójából ugyanis megtudhattuk, hogy Bogi többek között két gimnáziumi, és egy egyetemi barátnőjét kérte fel koszorúslánynak, akik között Sarkadi-Szabó Emese is helyet kapott.

Több hazai sztár is együtt bulizott Bogival és Petivel az esküvőjükön Forrás: instagram.com/dallosbogi

Mesi mellett természetesen számos más ismert ember is tiszteletét tette a lagzin, többek között Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra, Iszak Eszter és Gyurta Dani, Cinthya Dictator és Molnár Tamás, Makranczi Zalán, illetve Szinetár Dóra is együtt ünnepeltek az ifjú párral.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.