Nyerő Páros: Közösségi oldalán védte meg feleségét L. L. Junior

Nyerő páros L. L. Junior játék család Körtvélyessy Kinga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L. L. Junior és felesége, Kinga eddig nagyszerűen szerepeltek a Nyerő páros küzdelmeiben, bár a legutóbbi játék során kisebb vita alakult ki köztük a többi versenyző előtt.

A zuhany alatt éneklős kihívásban a többiek véleménye szerint Kinga teljesített a leggyengébben, aminek lehetséges oka, hogy férje egy nehéz, rappes dalt választott neki.

LL Junior és felesége, Kinga kicsit összevesztek a legutóbbi adásban Forrás: RTL Klub

L. L. Junior azonban egyáltalán nem mérgelődik a történtek miatt, Instasztorijában ugyanis kiállt felesége mellett.

„Látták a srácok, hogy 300-at vágtam rá, így hát azonnal utolsó helyre szavaztak vissza. Nem baj, 7-ből az első kis kudarc. Idáig 6/6 repülés. Semmi baj sincs. Szárnyalunk tovább! Csak szegény Kingát sajnáltam, hogy rajta csattant az egész.

Kinga, te voltál a legnőiesebb, legszebb és legügyesebb, babám. Te nem másokat, hanem SAJÁT MAGAD GYŐZTED LE EZZEL! Büszke vagyok rád, baby" – olvasható az előadó közösségi oldalán 24 óráig elérhető posztban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.